Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

VÝTVARKA

VÝTVARNÝ KROUŽEK PRO DĚTI OD 4 DO 7 LET


Ve výtvarném kroužku se pokusíme rozvíjet naši fantazii, jemnou a hrubou motoriku i myšlení. Poznáme různé výtvarné techniky. Pokusíme se tvořit s tím, co přijde pod ruce. Nebojíme se barev, papíru, hmoty, plastu, provazů a dalších netradičních materiálů. Vždyť tvoření je děsná legrace!

V měsíci únoru, který je typickým pro karnevaly si určitě musíme vyzkoušet vyrobit krásnou karnevalovou masku.  Také si zkusíme vyrobit škrábaný obrázek.

V březnu se nám pomalu začne probouzet jaro. Naše tvoření tedy zaměříme na vyrábění sněženek, zapouštění barev a zkusíme kreslit klovatinou.

V dubnu  si zkusíme něco prostorového – vyrobíme si autíčka a formule, pokusíme si vyrobit obrovský čarodějnický hrad.

V květnu již bude jaro v plné kráse a my se budeme věnovat pozorování a prozkoumávání barev – jaké barvy se k sobě hodí? Nakreslíme (i složíme) si tulipán, vyrobíme pěkný dáreček pro maminky k jejich svátku.

V červnu si vyzkoušíme nakreslit sluníčko, to aby nás neopustilo celé prázdniny, Také si vyzkoušíme provázkové malování, to je velká zábava! A určitě si zkusíme nakreslit prstíkovou rodinku.

Po prázdninách bude výtvarné tvoření zaměřeno na podzimní tématiku – obtiskávání listů, kaštanová zvířátka a nebo papíroví draci.

I během našeho tvoření se necháme inspirovat krásným předvánočním časem a během Adventu se budeme věnovat tvoření s vánoční tematikou.

Hned po vánočních prázdninách si něco málo povíme o Třech králích a také si je zkusíme nakreslit. Během měsíce ledna se pak vydáme na prozkoumávání modré barvy – co všechno se z ní dá nakreslit? Kolik odstínů modrá barva vůbec má? To všechno společně objevíme.

 

Kdy: 1x týdně – Úterý 17:00 – 17:50

Kapacita: 10 dětí / kroužek

Doporučený věk: 4 – 7 let

Vedoucí: ...

Cena: 1 500,- Kč / 10lekcí

START: ...

PŘIHLÁŠKA DO VÝTVARNÉHO KROUŽKU ZDE

odevzdat osobně nebo poslat na email: rezervace@detskecentrum.cz

Veškeré informace:

telefon: +420 606 738 065

email: rezervace@detskecentrumlvicek.cz