Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

PROVOZNÍ ŘÁD

Provozní řád Dětského centra Lvíček

1. Provozní doba dětského koutku: PO–NE: 8:00 – 20:00 hodin (ne však v termínech zamluvených spolkem Dětský Klub Lvíček) Kapacita dětského centra je 8 dětí. Příjem posledního dítěte je půl hodiny před koncem provozní doby, vždy nutné provést rezervaci telefonicky nebo přes formulář.

2. Vstup: Dětské centrum je určeno dětem od 3 do 12 let. Vstup do centra je povolen pouze bez bot a za doprovodu dospělé osoby, která zodpovídá za bezpečnost dítěte. Za případné úrazy dětí způsobené jejich nebezpečným chováním zodpovídá doprovázející osoba starší 18 let. Personál ani vedení dětského centra nemohou nést odpovědnost za úrazy. Při nedodržení či porušení pravidel Dětského centra Lvíček opravňuje personál k vykázání návštěvníka z hrací arény bez nároku vrácení peněz. Platí též pro agresivní děti. Z hygienických důvodů jsou pro každého návštěvníka povinné ponožky nebo přezuvky bez tvrdé podrážky a suchých zipů. Děti bez brýlí (může dojít k rozbití a následnému poranění. Upozorňujeme, že vstup je povolen v pohodlném oblečení bez zipů, šňůrek, cvočků a všeho, co by mohlo zachytit. Doporučujeme legíny, trička s dlouhým rukávem, tepláky. BEZPEČNOST NA PRVNÍM MÍSTĚ! Atrakce jsou vyrobeny výhradně v zemích EU. Jejich bezpečnost je certifikována. Trampolínku používá vždy jedno dítě. Občerstvení je povoleno v prostorách kuchyňky. Celé dětské centrum je nekuřácké, platí přísný zákaz kouření. Vstupem do herny uzavírají návštěvníci provozní řád a všeobecné podmínky Dětského centra. 

3. Důležité informace pro vás

3. 1. Nepřijímáme děti s infekčními nemocemi nebo nachlazené. Doprovázející osoba umístěním dítěte do dětského koutku potvrzuje, že dítě nemá žádné zdravotní problémy, které by mohly způsobit jeho zdravotní komplikace nebo zdravotní komplikace ostatních dětí. 

3. 2. Za ztrátu klíčku od skřínky účtujeme 150,- Kč. Za věci odložené mimo skříňku neručíme.

3. 3. Fotografování pro profesionální účely nebo pro tisk není povoleno.

4. Pojištění DC Za věci vašeho dítěte, které budou uloženy a uzamčeny ve skříňce, přebíráme plnou odpovědnost, např. pro případ krádeže. Za volně odložené věci neručíme. Návštěvníci jsou povinni vždy dodržovat pokyny personálu provozovatele.

5. Úklid prostor se provádí následovně:

I. Vytření podlah mokrou cestou 2x denně.

II. Luxování koberce v pohybovém sále se provádí 1x denně po skončení cvičebních lekcí.

III. Otření všech povrchů 1x denně

IV. V případě potřeby se úklid provádí vícekrát během dne v návaznosti na úroveň znečištění.

V. Úklid toalet probíhá 2x denně, včetně desinfekce.

2. Omyvatelné cvičební prvky a pomůcky jsou omývány a desinfikovány nejméně 1x denně, vždy po skončení lekcí. V případě znečištění v průběhu lekcí je omytí a desinfekce provedena i v průběhu dne.

 

 

Dětské centrum Lvíček

Sídlo: SNP 2351/17, 40011 Ústí nad Labem

IČ: 179 94 373